Om oss

Velkommen til oss! Hos Follo Tannlegesenter i Ski møter du svært erfarne tannleger og en familiebedrift som har vært aktiv i tre generasjoner. Vi har tatt imot tusenvis av kunder siden vi startet for 80 år siden, og vet hvordan vi kan tilby et behagelig, effektivt og nyttig tannlegebesøk.

Et hyggelig og moderne senter

Vi holder til i lyse, hyggelige lokaler, og bruker moderne utstyr av beste kvalitet. Det er viktig for oss at alle våre kunder opplever kvalitet, omsorg og samvittighetsfull behandling når de besøker oss, og vi tar oss god tid til å lytte til pasientene for å forstå hva deres behov er. Sjekk av tennene er noe alle bør gjøre jevnlig, vi er derfor opptatt av å være en tannlege som leverer gode tjenester til en fornuftig pris.

Stort utvalg av behandlinger

Vi tilbyr en rekke ulike tannlegebehandlinger, og vi har også tannlegevakt for de som har behov for akutt tannlege. Ta kontakt med vårt tannlegesenter på 64875320 om du har spørsmål om en konkret behandling, priser, eller ønsker å bestille en time. Vi ligger midt i Ski sentrum, og det er lett å stikke innom før, etter eller i løpet av arbeidsdagen. Det er gratis parkering utenfor senteret.