Tannlegeskrekk

Vi tar din tannlegeskrekk på alvor

Tannlegeskrekk vil si at man opplever stor engstelse og uro ved tanken på å gå til tannlegen, kanskje i så stor grad at man unngår tannlegen helt.

Ring oss for en prat

Vi ser på det som svært viktig å ta dem som opplever tannlegeskrekk på alvor, fordi komplikasjonene som kan oppstå hvis man venter for lenge med å sjekke tennene kan bli nokså store. De fleste større problemer med tenner og tannkjøtt kan unngås eller behandles på et tidlig stadium hvis man går til jevnlig sjekk. For de som opplever at de har sterk eller svak tannlegeskrekk kan det være godt å vite at man ikke er alene, rundt 30 % av befolkningen i Norge sier de har noen grad av tannlegeskrekk.

Ett skritt om gangen

For deg som kjenner deg igjen i denne beskrivelsen er det viktig å ta et første skritt ved å ringe tannlegen din å spørre om hva du kan gjøre. Du trenger ikke å starte behandling første time, en samtale om hvordan du opplever tanken på tannlege og hva som uroer deg mest kan gjøre mye for å berolige. Du kan også spørre om priser for ulike behandlinger, og de aller fleste klinikker kan hjelpe med finansiering hvis du skulle trenge mer omfattende behandling.

ferdig_78A4161

BESTILL TIME

Bestill time