Rynkebehandling

Sinnarynke – Vertikale rynker mellom øyne (Glabellarynker).
Kråketær – Rynker i øyekroken, smilerynker.
Pannerynker – Vannrette rynker i pannen.
Muskel-, kjeve- og hodepiner – Når disse årsakes av tanngnissing/tannpressing (Bruxisme). Kan erstatte biteskinnen!

Hvordan fungerer det?

Hver gang vi ler, snakker eller gjør annen ansiktsmimikk spenner vi muskler under huden og det framkaller rynker og linjer i ansiktet. Grunnet økt alder og/eller genetikk blir disse linjene igjen i ansiktet selv uten mimikk. Disse linjene får mange til å se eldre ut enn hva de selv føler seg. For de som ikke ønsker dette riktig enda er rynkebehandling svært effektivt mot dette.

Vi bruker et kjent og veltestet injeksjonsmiddel som virker ved å avslappe den muskel den injiseres i og dermed glattes huden. Det er denne effekten som også fjerner symptom som skyldes muskelspenninger v migrene og kjeve-/hodesmerter v tanngnissing.

Midlet er, uten sammenligning, den vanligste kosmetiske behandlingen USA. 11,8 mill dokumenterte behandlinger siden 2002. Norge, og Skandinavia, er noe tregere, men er i enorm vekst også her.

Follo Tannlegesenter er blant de få i landet som tilbyr behandling mot kjeve-/hodesmerter årsaket av tanngnissing (Bruxisme). For mange kan dette være et alternativ til biteskinnen!

Denne behandling har blitt brukt siden 50-tallet på bl.a. overaktive muskler og overdreven svetteproduksjon under armer og i hender/føtter.

ferdig_78A4127

BESTILL TIME

Bestill time