Estetisk behandling

Penere tenner med estetisk behandling
Med de mest moderne materialene og teknikkene kan våre faglig dyktige, oppdaterte og erfarne tannleger hos Follo Tannlegesenter gjøre små og store endringer for å få tennene dine til å se penere ut, og samtidig gi deg et enda vakrere smil. Estetisk tannbehandling handler om endring av tennenes utseende. Du kan endre tennenes form, farge, størrelse og tannbue, samt rette opp tenner som står skjevt. Nå trenger ikke stygge amalgamfyllinger, misfarginger og store mellomrom lenger å være et problem.

Eksempler på hva som kan forbedres med tannestetikk
Noen få eksempler på estetisk tannbehandling er tannbleking, skallfasetter og tannregulering. Våre tannleger har lang erfaring med tann estetikk og forstår at dette er viktig for svært mange. Vi fokuserer derfor på kvalitet i prosessen med å skape penere tenner og et vakrere smil.

Du er kanskje usikker på hva som er riktig behandling for nettopp dine tenner, eller hva det koster? Det er ikke alltid det kreves dyr og omfattende behandling for et penere smil. Sammen diskuterer vi oss frem til hva du ønsker, og hvilke muligheter som finnes.

ferdig_78A4127

BESTILL TIME

Bestill time