Bleking av tenner

Tannbleking har blitt meget populært. Follo Tannlegesenter i Ski, har lang erfaring med bleking av tenner. Våre tannleger lager en spesialtilpasset blekeskinne som du kan bruke både om dagen og om natten.

Årsaker til misfarging av dine tenner:
Alder er den fremste forklaringen på misfargende tenner. Mat og drikke. Te, kaffe, røyking, vin osv, vil sammen med alt annet vi får i oss, misfarge tennene våre. Nerver og blodkar i tannen kan skades av ulike grunner med den følgen at tannen mørkner.
Noen medisiner og sykdommer kan misfarge tenner.

Bleking av dine tenner er ikke skadelig under oppsyn av tannlege!
Vi bruker Carbamide peroxide som gjennom årelange vitenskapelige studier har vist seg å være helt trygt. Dette er klassifisert som et medisinskteknisk preparat og selges kun til autorisert tannhelsepersonell.

Noen pasienter melder om noe økt sensitivitet under bleking. Dette er overgående og vi gir deg veiledning i hvordan å underlette dette. Ta gjerne kontakt med Follo Tannlege Senter, så løser vi dine problemer eller bekymringer.

Hvordan virker Bleking av tenner?
Vi tar et raskt avtrykk av dine tenner for å kunne lage en individuell blekeskinne som kun passer deg og dine tenner. I denne tynne, myke skinnen «legges» noen dråper med gel. Skinnen bruker du noen timer hver dag, i 10-14 dager. Bruk gjerne blekeskinnen om natten, det er helt ufarlig. Du er da ferdig og du vedlikeholder resultatet enkelt og svært billig gjennom å bruke skinnen noen få dager med mange måneders mellomrom.

ferdig_78A4100

BESTILL TIME

Bestill time