Bestill time

Gode råd for friske tenner

Den smarteste «tanntjenesten» man kan gjøre seg selv er å pusse tenner og bruke tanntråd daglig, og gå jevnlig til kontroll hos tannlegen. Gjør man det får man ofte et godt forhold til sin tannlege etterhvert, og man føler seg trygg på å spørre spørsmål og den behandlingen som gis. Tannlegen vil med tiden også bli kjent med deg som pasient og de spesielle behovene du eventuelt har.

Med pasienten i fokus

Follo tannlegesenter legger stor vekt på å ha hyggelige og innbydende lokaler, og utstyr som er moderne og av topp kvalitet. Med tannleger som er lidenskapelig opptatt av tenner, og med mange års erfaring, er våre pasienter i de beste hender. Vi ønsker å bli kjent med alle våre pasienter slik at vi har et komplett bilde for å gi best mulig behandling, og vi er oppmerksomme på pasientens behov og velvære under besøket.

Velkommen til Follo tannlegesenter

Alle tannproblemer har en løsning, og de aller fleste kan fikses lett når man sjekker tennene jevnlig. Uansett hvor lenge det er siden du gikk til tannlegen, er alle nye og eksisterende pasienter velkomne hos oss.  Vi er stolte over at vår klinikk har hatt fornøyde pasienter i hele tre generasjoner, og satser på minst tre like fornøyde generasjoner til.

Har du spørsmål eller ønsker å bestille en time, ta kontakt på 64875320.

Bestill time