Follo tannlegesenter - tannlege ski
Gratis parkering. Sentral beliggenhet - rett ved Ski Storsenter. Rask time. Gode priser. Smertefri behandling. 80 års drift over 3 generasjoner.

Om senteret (Tannlege Ski)

Velkommen til Follo Tannlegesenter (Tannlege Ski), 80 års drift over 3 generasjoner! Du finner oss enkelt midt i Ski sentrum m heis og gode P-muligheter rett utenfor. Her er du sikret 3 dyktige, oppdaterte tannleger i trivelige, lyse lokaler med topp moderne behandling og utstyr. Vi lover personlig engesjement, omsorgsfull og samvittighetsfull behandling. Du har din faste tannlege, men vi har 3 tannleger som står parat for å gi deg og dine rask akutt hjelp.

Vi tilbyr bedriftsavtaler og selvsagt hjelp til studenter med 20% på undersøkelser og 15% på all behandling. Endelig en rabatt som merkes!

Vår praksiss ble etablert i 1930 av lokale kunstner og tannlege Olav Dag Viken. Han flyttet den inn i en nybygget Løkkegaarden i 1962. I 1970 overtok Gunnar B Vegsgaard. Han har hatt gleden av å drive denne praksiss fra dens flotte lokaler til tannlege Morten A. Eriksen overtok eierskapet for noen år siden. 3 generasjoner over 80 år!

Verdier
Hos Follo Tannlegesenter i Ski, deler alle tannlegene de samme grunnverdier. Vi forstår at et tannlegebesøk kan oppleves som ubehagelig:

– Ikke har man noen kunnskaper på området!
– Hva må gjøres?
– Alternativer?
– Er det vondt?
– Pris?
– Kan jeg stole på dette?

Hos Follo Tannlegesenter har vi fire grunnverdier som går på kvalitet, omsorg, samvittighet og pris:

Kvalitet
Her har vi dyktige, oppdaterte tannleger uansett fagområde og vi har et langvarig samarbeid med gode spesialistklinikker. Vi har en topp moderne klinikk og vi benytter kun de beste og mest utprøvede matrialer. Dessuten behandler vi kun etter de beste og mest moderne teknikker. Det introduseres stadig nye matrialer og teknikker. Vi benytter kun de utprøvede og våre tannleger garanterer kunnskap om de og alltid kvalitet i behandling.

Omsorg
Omsorg er noe av det viktigste vi driver med. Vi vil at du skal føle deg tatt vare på hos oss og vi strekker hos hele vegen for at du ikke skal føle ubehag.

Samvittighet
Vi lover å prioritere din lommebok og ikke vår! Som pasient hos en tannlege er man «et blankt, man vet ingenting. Du er helt avhengig av at våre råd og anbefalinger gis samvittighetsfullt med ditt beste i sentrum. Vi fokuserer på samvittighetsfull og smertefri behandling. Vi ønsker å gjøre alt for at du som pasient skal føle deg trygg og smertefri. Vi fokuserer på å forebygge fremfor å behandle. Det er viktig at du forteller oss hvilke ønsker du har for dine tenner. Vi vil samvittighetsfullt tilpasse behandlingen dine ønsker og din lommebok. Våre tannleger forklarer hvilke muligheter som finnes.

Idag kan tenner repareres langt mer skånsomt enn tidligere. Karies kan tilheles og vi behandler aldri før det er helt nødvendig.

Pris
Pris er viktig og defor vil vi alltid ha fokus på at våre priser ikke avviker fra gjennomsnittet og heller ligger i underkant.

Derimot er enkeltpriser på undersøkelser, fyllinger osv ikke grunnen til de store prisforskjellene! Det er tannlegens valg av behandling, han/hennes filosofi, som avgjør hva kostnaden havner på!

Et problem har flere løsninger til forskjellige priser. Løsningene som velges kan variere mye i behandlingstid + pris.

Hos oss velger vi sammen det som passer deg idag! Det er vår filosofi. Det er ikke alltid man må velge det som er dyrest. Rimeligere løsninger kan også holde veldig bra. Vi forklarer og sammen velger vi.


Velkommen til Follo Tannlegesenter, din tannlege Ski, med 80 års drift over 3 generasjoner!

Follo tannlegesenter - tannlege ski Facebook
    Timebestilling
Ring oss på (+47) 64 87 53 20 for å bestille time.
    Behandling
    Bleking
    Estetikk
    Kirurgi
    Krone
    Bro
    Implantat
    Rynkebehandling
    Rotfylling
    Fasetter
    Hull i tennene
    Beliggenhet
    Sosiale medier
Besøk oss på sosiale medier!
Follo tannlegesenter - tannlege ski Facebook Follo tannlegesenter - tannlege ski google