Follo tannlegesenter - tannlege ski
Gratis parkering. Sentral beliggenhet - rett ved Ski Storsenter. Rask time. Gode priser. Smertefri behandling. 80 års drift over 3 generasjoner.

Tannimplantat

Implantat lager vi pgså når vi mangler en eller flere tenner.Ett implantat med en krone på, eller flere implantat med hver sin krone eller bro. Implantat kan bli aktuelt når nabotenner er for dårlige for bro eller er så friske og urørte at det er synd å slipe de for bro. Aller helst vil vi jo unngå å borre i en tann. Hvor man mangler tannen /tennene er også avgjørende. Mangler man en fortann kan vi, vha implantat, gjenskape tannen så det ser helt naturlig it!

Med implantat kan man erstatte nesten alle tenner. Behandlingen innebærer at vi opererer en titanskrue (fixtur) inn i kjevebenet. Denne erstatter roten som mangler. På denne festes en såkalt distanse som stikker litt opp av tannkjøttet. En krone eller bro limes eller skrus deretter på denne.

Vi har modeller på klinikken og vi forklarer selvsagt dette for deg dersom du har spørsmål. Implantat som behandling har vært benyttet i over 30 år og alle studier viser et lykket resultat i over 90% av behandlingene.


Velkommen til Follo Tannlegesenter, din tannlege Ski, med 80 års drift over 3 generasjoner!

Follo tannlegesenter - tannlege ski Facebook
    Timebestilling
Ring oss på (+47) 64 87 53 20 for å bestille time.
    Behandling
    Bleking
    Estetikk
    Kirurgi
    Krone
    Bro
    Implantat
    Rynkebehandling
    Rotfylling
    Fasetter
    Hull i tennene
    Beliggenhet
    Sosiale medier
Besøk oss på sosiale medier!
Follo tannlegesenter - tannlege ski Facebook Follo tannlegesenter - tannlege ski google